Win Prijzen – lees hier hoe je je winkans vergroot

win prijzenToffe cadeaus ontvangen zonder er voor te betalen. Dat zou iedereen wel willen denk ik, terwijl het helemaal niet zo’n zware opgave is. Door veel mee te doen met speel en win acties kun je heel eenvoudig prijzen winnen. Dus doe mee en win prijzen! Je hebt wel een aantal ingrediënten nodig die je winkans een stuk groter maken. Waarover je in dit artikel nog een aantal handige tips en tricks krijgt.

Win prijzen: Vergroot je winkans

Om meer kans te maken om prijzen te winnen zijn er een aantal dingen die je nodig hebt. Allereerst moet je tijd hebben of vrij maken om mee te doen aan winacties. Daarbij is een handig overzicht van alle speel & winacties handig om te hebben, want tegenwoordig zijn er zoveel acties door de komst van sociale media dat het vrijwel onmogelijk is om overal van op de hoogte te zijn. Het hebben van een Facebook account is ook mooi meegenomen aangezien de meeste bedrijven vragen om een bericht achter te laten of iets te liken. Je zou onze Facebookpagina kunnen liken om altijd alle acties voorbij te zien komen.
Als je over een dosis creativiteit beschikt is dit ook mooi meegenomen als je aan de gang moet met slagzinnen, comments, of andere regeltjes en zinnetjes die je moet afmaken. Meestal wordt er naar originaliteit gekeken als er naar een winnaar wordt gezocht. Echter gebeurd het ook vaak dat er door middel van steekproef iemand wordt gekozen dus dan kan het hele verhaal over creativiteit achterwege worden gelaten. Dus speel mee op deze manier en win prijzen alsof het niks is.

Wat kun je winnen

De prijzen die je kunt winnen zijn ongelooflijk divers. Vrijwel alle winkels en bedrijven maken regelmatig gebruik van winacties om zo meer klandizie en/of naamsbekendheid te verwerven. Het leuke is dat je zelf kunt beslissen of je mee wilt doen aan een bepaalde prijsvraag. Let wel goed op als je meedoet want soms krijg je geen bericht in je mailbox of je hebt gewonnen. De naam van de winnaar wordt dan via Facebook of alleen via de website gecommuniceerd, dus je moet zelf in de gaten houden op welke datum de actie sluit.

Heb jij nog meer tips of trucjes om je winkans mee te vergroten of ken je nog leuke pagina’s waar je leuke prijzen kunt winnen? Laat dan een reactie achter en bekijk voor nu alvast onze Speel & Winpagina voor alle acties.

Speak Your Mind

*