Win een Montèl bank van Piet Boon

b_piet-boon_rt_lb_s_30-e1381748583453Is jouw huiskamer wel toe aan een nieuw bankstel? Doe dan snel mee met de volgende winactie van LINDA.WONEN. Hier kun je namelijk een prachtige bank winnen uit de PUUR-collectie van Montèl ter waarde van €1399,-. De PUUR collectie bestaat uit meubels die door Piet Boon zijn geselecteerd.
Met deze collectie willen zowel Montèl als Piet Boon laten zien dan design niet duur hoeft te zijn. Door de bank te maken van hoogwaardige materialen ziet de collectie (en de bank) er luxe uit.

Hoe kun je hem winnen?
Laat een reactie achter waarom deze bank binnenkort in jouw woonkamer moet staan!

>>De reactie kun je via deze link achterlaten.

*De actie loopt nog tot en met ONBEKEND.

Comments

  1. Waarom ik deze bank wil winnen? Deze vraag vind ik altijd zo eng om in te vullen, ik heb altijd het gevoel dat ik altijd een minder verhaal typ dan de rest en dat iedereen een enorm emotioneel drama erachter verteld waardoor diegene hem krijgt. Maar ik ga het toch proberen om deze bank voor mij te winnen! Er zijn verschillende redenen waarom ik deze bank heel erg graag wil winnen:
    1) Piet Boon is een van mijn favoriete ontwerpers, na het programma op RTL4 van RTLwoonmagazine ben ik helemaal om. Zijn ontwerpen zijn sfeervol, hebben vaak te maken met warme kleuren waar ik heel erg van hou, en alles klopt gewoon.
    2) Deze bank is echt mooi, niet alleen door de simpelheid van deze bank, maar ook de kwaliteit waarmee dit gepaard gaat.
    3) Mijn vriend en ik gaan in mei 2014 samenwonen, we hebben nog helemaal niks en zijn hard aan het sparen voor de nodige dingen. Onder andere ook voor een nieuwe bank. M’n vriend was ook erg enthousiast over deze bank en we dachten alle twee: dit zou mooi zijn als we het winnen! Niet alleen scheelt dit ons een paar duizend euro maar ook een hele zoektocht naar een nieuwe bank: deze is onze smaak!!

    We hopen dat deze drie redenen jullie hebben doen denken: kom, we geven die mensen een nieuwe bank! We wachten in spanning af… 😉

Speak Your Mind

*