Mail en win acties – alles wat je moet weten over mail & winacties online

mail & winactiesHet internet staat bomvol met winacties voor de meest uiteenlopende artikelen. Van steigerhouten tuinmeubels, tot kleding, luiers en boodschappen pakketten. Voor iedere doelgroep kun je online mail en win acties vinden waarmee je in de prijzen kunt vallen. Maar de vraag is natuurlijk waar kun je al deze mail en win acties vinden?

Meedoen aan mail en win acties

Prijsvragen bestaan al jaren maar met de komst van internet zijn de meeste winacties en prijsvragen digitaal te vinden. En de naam ‘mail en winacties’’ zegt al genoeg, door te mailen kun je kans maken op diverse prijzen. Je kunt bij diverse magazines, bedrijven en instellingen meedoen om te gekke prijzen te winnen. Maar waar kun je nu het beste kijken als je nog niet goed weet waar de leukste winacties te vinden zijn.
Wil je graag kaartjes voor dagjes uit of voorstellingen winnen, of win je liever iets om aan te trekken of doe je juist mee om leuke prijzen voor je kinderen te winnen? Als je weet waar je het liefst aan mee wilt doen kun je al een stuk gerichter gaan zoeken. Tijdens je zoektocht kun je de volgende tips gebruiken:
1. Raadpleeg een zoekmachine op internet en gebruik de juiste zoekwoorden.
2. Kijk op gerelateerde sites, zoals bijvoorbeeld mamawilwinnen.nl hier vind je alleen winacties die gebaseers zijn op vrouwen (met kinderen). Er zijn uiteraard nog veel meer van dit soort sites voor allerlei doelgroepen.
3. Via Facebook worden ook heel veel winacties gedaan, het is slim om een Facebookaccount aan te maken zodat je hieraan kunt meedoen.

Wat kun je winnen met mail & win acties

De prijzen die je kunt winnen met een mail & win actie zijn erg uiteenlopend. De kans is groot dat je eerder kans maakt bij een winactie waarvan je weet dat er niet zoveel deelnemers zijn. Maar de precieze aantallen kun je natuurlijk niet weten. Bij de meeste mail & win acties hoef je alleen het juiste antwoord op een prijsvraag te mailen, of te laten weten waarom jij de prijs zo graag wilt winnen. Tip: let goed op via welk kanaal de winnaar bekend wordt gemaakt. Soms moet je zelf naar de betreffende site terug gaan om te kijken wie de winnaar is. Als je veel meedoet aan winacties en deze niet noteert kan het natuurlijk gebeuren dat je niet door hebt dat je tot een van de winnaars hoort.

Waarom organiseren bedrijven mail & win acties

Veel bedrijven organiseren mail & win acties. De redenen hiervoor zijn erg divers maar je leest hieronder de meest voorkomende:
-Bedrijven willen meer naamsbekendheid genereren.
-Bedrijven willen meer commitment met hun afnemers aangaan
-Bedrijven willen een nieuw product onder de aandacht brengen
-Bedrijven willen hun good will tonen
-Bedrijven willen meer fans

Al deze doelen kunnen ze bereiken door mail & win acties te organiseren.

Speak Your Mind

*