Gratis producten testen – lees hier hoe je dit moet aanpakken

gratis producten testenBen jij een echte koopjesjager en kun je er echt van balen als je een aankoop ergens anders goedkoper kunt vinden? Dan ben je vast ook niet vies van gratis producten testen. Je leert op deze manier nieuwe merken, smaken en/of producten kennen en je hoeft er ook niet voor te betalen. Ik ben zelf ook dol op het gratis testen van producten. Het liefst probeer ik cosmetica, snacks en verzorgingsproducten zoals tandpasta. Omdat veel mensen niet weten hoe ze moeten beginnen met gratis producten testen heb ik deze tekst geschreven om meer tekst en uitleg te geven.

Welke manieren zijn er mogelijk

Gratis producten testen kan op diverse mogelijkheden maar ik zal hieronder de meest voorkomende en efficiënte vormen uitleggen.
1. Refunds. Deze manier zie je heel veel terug bij producten uit de supermarkt. Als consument koop je het artikel in de winkel en reken je het af bij de kassa. Het is belangrijk dat je de kassabon goed bewaard. Lees de actievoorwaarden goed door voordat je klakkeloos iets gaat opsturen, kijk ook goed naar de data. Meestal is het de bedoeling dat je de kassabon en je gegevens incl. bankrekeningnummer opstuurt naar het bedrijf. Soms dien je ook de streepjescode of een andere coupon bij te voegen.

2. Coupons. Coupons ken je vast wel van het Amerikaanse tv programma ‘extreme couponing’ deze zegels kun je vinden in de krant of reclamefolders en geven een bepaald percentage aan korting of een product gratis. Tegenwoordig vind je op internet ook heel veel coupons die je online kunt verzilveren of printen en op die manier kun je dus ook gratis producten testen. Maar in de meeste gevallen geven deze coupons een percentage of vast bedrag aan korting.

3. Het internet. Op internet zijn er talloze website die claimen dat ze gratis producten aanbieden. Helaas zijn er tegenwoordig zoveel verschillende sites die dit claimen dat het lastig is om de beste te onderscheiden, er zijn namelijk ook veel sites die nauwelijks onderhouden worden of weinig inhoudt bevatten maar je wel spammen met reclame. Via mamawilwinnen vind je naast winacties ook gratis producten, samples en andere aanbiedingen waarmee het gratis producten testen mogelijk wordt gemaakt. Vooral onder de categorie proefmonsters zijn deze acties te vinden.

4. In de supermarkt. Als je vaak boodschappen doet op zaterdag in de lokale supermarkt zal het je vast bekend zijn dat er op die dag veel producten gratis geprobeerd en geproefd kunnen worden. Vaak is er ook een samenhangende aanbieding van de supermarkt samen met het product dat gratis getest kan worden. Op die manier test je dus gratis of het product je bevalt en indien dat zo is, kun je het gelijk aanschaffen voor een voordelige prijs.

5. Schrijf je in bij een marketing community. Door je in te schrijven bij hierin gespecialiseerde bedrijven kun je als deelnemer gratis producten testen die jij aantrekkelijk vindt. Meedingen doe je altijd bij projecten naar je eigen keuze en daarnaast is alles gratis en vrijblijvend. Helaas is het niet altijd zo dat je wordt geselecteerd om producten gratis te proberen. Dit kan zijn omdat er teveel mensen mee willen doen of omdat je niet tot de juiste doelgroep behoort.
Dit zijn de beste manieren om gratis producten te testen. Hopelijk was dit voor jou een handig en informatief artikel en zul je in de toekomst nog veel meer gratis producten mogen proberen.
Succes!

Speak Your Mind

*